Mr Vojislav Matić : Zrenjanin mora biti mesto u kojem se ostaje

Mr Vojislav Matić, kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, predao je danas svoju kandidaturu Gradskoj izbornoj komisiji. Tom prilikom izjavio je da sastav vojvođanske Skupštine u mnogome određuje položaj Autonomne Porajine Vojvodine i prava njenih građana i građanki. Prema njegovim rečima, Liga socijaldemokrata Vojvodine zalaže se i bori za poštovanje vojvođanske autonomije, koja se ovih dana skandalozno osporava, za poštovanje prava i dostojanstva svih Vojvođana i Vojvođanki, koja im se nasilno oduzimaju.

- Zbog toga u pokrajinskoj Skupštini treba da bude što više poslanika koji su spremni beskompromisno da se bore za interese Vojvodine i svih onih koji u njoj žive. Ja sam Zrenjaninac, i ovaj deo Vojvodine i svoju izbornu jedinicu ću zastupati svim svojim srcem, jer ovde živim i ovde mora biti bolje. Kao što sam ja, zajedno sa suprugom, odlučio da ne odem u Beograd ili Novi Sad, već da ostanem u svom gradu, tako želim da istu životnu odluku jednog dana donesu moja deca – istakao je mr Vojislav Matić, naglasivši da ovo treba da bude sredina u kojoj odrastaju generacije i mesto u kojem se ostaje.

- Na moju pomoć mogu da računaju svi građani, udruženja, sportski klubovi, ali i gradske institucije, što će rezultirati boljom komunikacijom sa pokrajinskim sekretarijatima, koji će i ove godine opredeliti značajna sredstva za projekte sa teritorije cele pokrajine, koji za cilj imaju rešavanje komunalnih problema, ulaganje u poljoprivredu i infrastrukturu, kulturu i informisanje, ali i sport i omladinu – poručio je kandidat LSV za pokrajinskog poslanika.

O nama

Liga socijaldemokrata Vojvodine/Jugoslavije (LSV/J) nastala je 14. jula 1990. godine. Od 1994. godine zvanični naziv stranke je Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV).Politika stranke počiva na principima socijaldemokratije.

LSV FacebookLSV TwitterLSV Youtube

© 2017 LSV Zrenjanin. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU General Public License.