Kandidati i kandidatkinje LSV na Republičkoj listi glasali u svojim izbornim jedinicama

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš i kandidat na Republičkoj listi broj 11, je danas glasao u 13 časova u Mesnoj zajednici „Ečka“ u Ečki.

Takođe na svojim izbornim jedinicama glasali su i Vladimir Tešić predsednik GrO LSV Zrenjanin, Bojana Begović kandidatkinja na republičkoj listi i Jovanka Koprivica kandidatkinja na republičkoj listi. Oni su pozvali da svojim glasom podržite listu pod rednim brojem 11 i tako se zajedno izborimo za prava Vojvodine u Republičkom parlamentu.

– Verujem da su građanke i građani Zrenjanina shvatili važnost ovih izbora i mogućnost da utiču da se promeni ono što se u proteklom periodu pokazalo kao loša politika, a što smo i te kako imali priliku da vidimo u našem gradu. Sigurna sam da će Lige socijaldemokrata Vojvodine ostvariti dobar rezultat, prvenstveno u Zrenjaninu, jer su Zrenjaninci i Zrenjaninke uvek znali da prepoznaju prave vrednosti. Međutim, bez obzira na rezultat i izbore, mi sutra nastavljamo da radimo, jer Liga socijaldemokrata Vojvodine ne radi samo kad je predizborna kampanja već sve vreme boreći se za interese i bolji kvalitet građanki i građana, rekla je Bojana Begović kandidatkinja za poslanicu u Republičkom parlamentu.

PODELI