LSV dosledno drugačija od svih drugih partija

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin održao je 31. marta tribine u naseljima Šumica i Žarko Zrenjanin. Okupljenim građanima obratili su se tom prilikom predsednik Gradskog odbora Predrag Perkić, član Gradskog odbora Vladimir Tešić i odbornik u Skupštini grada Vladimir Milošev.

Predrag Perkić se osvrnuo na loše stanje u kojem se naš grad nalazi zahvaljujući aktuelnoj vlasti.

– Liga socijaldemokrata Vojvodine želi da u narednom periodu u Zrenjaninu promeni političku praksu koja trenutno vlada, a to je da se jedno govori, a drugo radi. Zbog takvog ponašanja uslovi života u Zrenjaninu su postali katastrofalni. Smatramo da treba na prvom mestu rešavati životne probleme građana. Zato smo u prethodnih godinu dana intenzivno razgovarali sa njima o tome šta ih najviše muči. To je ono što LSV razlikuje od drugih partija – to što su nam građani na prvom mestu – objasnio je Perkić.
Govoreći o stanju u kome se zrenjaninska privreda nalazi Vladimir Tešić se osvrnuo i na obećanja predstavnika aktuelne vladajuće koalicije.
– Zrenjaninska privreda je u veoma lošem stanju, svaki peti račun preduzeća je blokiran u Srednjem Banatu, svedoci smo da je gradska vlast pompezno obećavala velike investitore iz Kine, Rusije, Italije, Turske, međutim od obećanog nismo videli ništa – izjavio je Tešić.
Milošev je podsetio da Liga socijaldemokrata Vojvodine 26 godina nije menjala svoj program i svoju politiku i da tu doslednost građani prepoznaju.
– Zalažemo se za decentralizaciju, koja bi rešavanje problema građana učinila efikasnijim, ali isto tako od zakonodavne, izvršne i sudske vlasti za Vojvodinu nećemo odustati, sve u cilju obezbeđivanja boljeg života za građane – poručio je Milošev.

PODELI