Nenad Čanak kandidat LSV za predsednika Srbije

Liga socijaldemokrata Vojvodine je kandidovala Nenada Čanka na predstojećim predsedničkim izborima i Republička izborna komisija proglasila je njegovu kandidaturu.

Učinili smo to jer je nedopustivo je da ni jedan kandidat ne bude iz Vojvodine, da ni jedan kandidat ni ne pominje autonomiju, Vojvodinu i probleme u njoj, da se ni jedan kandidat ne bavi radnicima, manjinama, obespravljenima, da ni jedan kandidat ne vidi dalje od Beograda. Liga socijaldemokrata Vojvodina smatra da je neophodan kandidat koji će se boriti za vrednosti decentralizacije i autonomije, jer Nenad Čanak zna da postoji život i van Beograda i želi da se i naš glas čuje.

LSV je kandididovala Nenada Čanka zato što je važno reći stvari o kojima se u Srbiji gromoglasno ćuti, a to su da je Kosovo nezavisno, da se lustracija mora sprovesti, da je celovitost Bosne i Hercegovine neumoljiva činjenica, da Srbija mora ući u NATO.
Predsednik LSV poručuje da država mora da se izbori sa huliganima, narkodilerima i kriminalcima koji se sakrivaju iza navijačkih šalova i dresova.
Nenad Čanak će učiniti sve da sačuva vojvođansku zemlju i spreči njenu prodaju strancima. Energetski sporazum sa Ruskom federacijom, kojom je poklonjena Naftna industrija Srbije, moraće na reviziju.
Kandidat LSV za predsednika Srbije boriće se za ideje antifašizma, nacionalne i verske tolerancije i ubrzanja evropskog puta Srbije.
Nenad Čanak poručuje da moramo da se okupimo, da kažemo ne bilo kakvom ratu, bilo kakvom nasilju. Zajedno možemo da sprečimo sunovrat našeg društva. Zato se okupljamo oko Nenada Čanka i 2. aprila izlazimo na birališta da glasamo za njega.

PODELI