Odlučite se kakvu politiku vodite i počnite da radite

Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine poziva gradske vlasti da zauzmu stav po pitanju organizovanja manifestacije „Dani piva“ s obzirom na to da je potrošeno 15 miliona, a prihodovano 7 miliona dinara izjavio je danas na konferenciji za novinare Tibor Vaš, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina.

– Naime, predstavnici aktuelne vladajuće većine su, dok su bili u opoziciji, kritikovali organizovanje „Dani piva“, a sada rade ono što su kritikovali, samo sa većim gubicima za grad. Iako su za izvođače izdvojene velike količine novca, jedan od njih nije mogao da se seti u kom gradu nastupa pa je pozdravio Zaječarce umesto Zrenjaninaca. Liga smatra da je ovo vređanje intelekta građanki i građana Zrenjanina i poziva gradske vlasti da konačno kažu građanima kakvu politiku vode i koji su prioriteti te koalicije – istakao je Vaš, dodajući da bi bilo mnogo korisnije da su novci koji su potrošeni na ovakve izvođače, izdvojeni za obezbeđivanje punih plata za trudnice.

On postavlja pitanje šta je sa svim onim što je obećano građankama i građanima Zrenjanina, sa investicijama, radovima na predškolskoj ustanovi, trima fiskulturnim salama.

– Ništa od obećanog nije ispunjeno. Postavlja se pitanje da li smo spremni za jesen, zimu, za krpljenje rupa na putevima, čišćenje snega ili je princip vlasti da pruži malo veselja do sledeće predizborne kampanje kada će ponovo početi da obećavaju – rekao je u svom izlaganju odbornik LSV.

Vaš je podsetio da Liga socijaldemokrata Vojvodine uvek brine o interesu građanki i građana Zrenjanina.

– Kada postavimo pitanje čelnicima gradske vlasti zašto se ne radi u interesu Zrenjaninki i Zrenjaninaca, zašto ne ispunjavaju bar ono obećano, upućuju nas na partijske adrese da tamo potražimo odgovor. Mi ih još jednom molimo da shvate da se grad vodi sa zvaničnih pozicija u Skupštini i Veću, a ne iz partijskih kancelarija i počnu da rade – zaključio je Vaš.

PODELI