Branislava Jovanov ponovo na čelu IO GrO LSV Zrenjanin

Na jučerašnjoj sednici Gradskog odbora, za predsednicu Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – Zrenjanin, jednoglasnom odlukom ponovo je izabrana Branislava Jovanov, koja je i u prethodnom mandatu obavljala tu funkciju.

U Izveštaju o radu, predsednica Jovanov je predstavila sve  akcije, aktivnosti i zalaganja Izvršnog odbora i rad Gradskog odbora u prethodnom mandatu.

Naglasila je da će se Izvršni odbor, kao operativno – politički organ, i dalje u potpunosti pridržavati plana i programa LSV.

–  Ovaj saziv Izvršnog odbora, kom sam imala čast da predsedavam, za vrlo kratko vreme, u najtežim uslovima u kojima je bio neki Izvršni odbor LSV od 1996. u Zrenjaninu, uspeo je da sačuva stranku od lomova i unutrašnjih razdora koje su pretrpele sve političke partije u Srbiji i osvoji drugo mesto na izborima, sa gotovo neokrnjenim brojem članova. Postići, bolje rečeno održati se na političkoj sceni nakon gubitka vlasti i to u specifičnim okolnostima današnje političke arene, u kojoj je praktično nestala većina velikih i starih partija u Srbiji, za mene lično predstavlja veliki uspeh.
Sve moje stranačke kolege u Izvršnom odboru, kao i svi Vi, članovi Gradskog odbora, neodvojivi ste deo slike snažne LSV u Zrenjaninu danas. Najiskrenije Vam se zahvaljujem na nesebičnoj pomoći i stalnoj podršci, u svoje lično ime i ime IO GrO LSV ZR – zaključila je predsednica Jovanov.

 

PODELI