Izgradnja parkinga u Zrenjaninu – jedini način da zrenjaninski naprednjaci ne kasne je da ne navedu rokove

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika zrenjaninske vlasti odgovor na pitanje šta se dešava sa izgradnjom novog parkinga u gradu Zrenjaninu.

Naime, ako prolazite centrom grada možete videti da se započeti radovi ne odvijaju, jer izvođača radova nema nigde, iako je vreme idealno za izvođenje ovakve vrste radova.

Da stvar bude još gora, investitor Gradska uprava grada Zrenjanina se nije obavezao ni rokom za početak radova te na tabli na gradilištu pored te rubrike ne stoji apsolutno ništa (kao što možete videti na slici u prilogu).

Porazna je činjenica da i ono malo što se u Zrenjaninu radi, kasni sa rokovima. Dovoljno je da se setimo izgradnje  dela obilaznice duge 3,7 kilometara, koja se kao zrenjaninsko zidanje Skadra na Bojani, gradila se više od 10 godina.

Zato sad “snalažljivi” gradski lideri, poučeni tim i drugim sličnim iskustvima i poznajući sebe i svoje kapacitete da nešto završe, ni ne napišu datum početka radova, jer je to jedini način da ne kasne. Valjda misle da nikome ne odgovaraju za svoje bahato ponašanje.

Podsećamo gradske čelnike da pratimo šta rade, i mi i građani i građanke Zrenjanina, i pozivamo ih da se uozbilje u obavljanju javnih poslova, jer Zrenjanin trpi zbog njihove neodgovornosti.

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine

u Skupštini grada Zrenjanina

PODELI