Kad građani plaćaju – onda je besplatno!

Pre par nedelja Zrenjaninci su mogli da uživaju u početku predizborne kampanje gradske vlasti na dva koncerta. Na zvaničnom sajtu grada Zrenjanina, tom prilikom je navedeno da će Zrenjaninci dočekati „najlepše godišnje doba na besplatnom koncertu popularne grupe“.

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Zrenjanin je dobila traženu informaciju od javnog značaja o ceni takvog „besplatnog koncerta“.

Besplatni koncert koji je gradska vlast „poklonila“, Zrenjaninci su platili 2.910.000,00 dinara!
Za taj novac su, na primer, svi socijalni slučajevi na narodnoj kuhinji mogli da jedu do kraja godine.
Liga socijaldemokrata Vojvodine – Zrenjanin moli gradske vlasti da se više ne brinu o građanima Zrenjanina o njihovom trošku.
Za tri godine vlasti uspeli su samo da naprave minus u gradskoj kasi od 10 miliona evra, ne dovedu ni jednog investitora, ne reše ni jedno pitanje ključno za funkcionisanje grada, a od kredita popločavaju već popločan i ispravan Trg slobode, uz par koncerata po principu „udri brigu na veselje“.
Liga socijaldemokrata Vojvodine – Zrenjanin poručuje tako neodgovornoj vlasti da će joj biti manje bolno da se sama raspusti i podnese ostavke na sve funkcije, nego da to dočeka na sledećim lokalnim izborima.

GrO LSV Zrenjanin

PODELI