Umesto čiste vode, viša cena otrova iz česme

 Vlast koja već dve i po godine „pokreće“ Zrenjanin oborila je na poslednjoj sednici Gradskog veća sopstveni rekord u neznanju i bahatosti prema građanima Zrenjanina.

Prvo su onemogućili izgradnju fabrike vode, raskinuli potpisan ugovor, odbacili garancije Vlade RS i izazavali međunarodni spor koji će koštati građane Zrenjanina bar 5 miliona evra.
Rezultat – nema fabrike vode i čiste i zdrave vode.

Zatim je napredna vlast napravila svoju „kombinaciju“, da budu i oni zadovoljni, ali, kao i ostali napredni kadrovi poznati po svojoj stručnosti i obrazovanju širom Srbije, ni ovi naši nisu uspeli da raspišu običan tender kako zakon zapoveda, pa je Republička komisija u potpunosti poništila nabavku pijaće vode zbog nezakonitosti.
Rezultat – nema fabrike vode i čiste i zdrave vode.
Na kraju, napredna vlast koja „pokreće“ Zrenjanin uradila je ono što jedino zna i radi već treću godinu za redom celoj Srbiji: udarila je po sirotinji i građanima – podigli su cenu najzagađenije vode u zemlji!
Rezultat – nema fabrike vode i čiste i zdrave vode. Ali će zato neznanje i nesposobnost naprednih vlasti da plate građani.

GrO LSV Zrenjanin

PODELI