ZRENJANIN KAO ZALEĐENO KRALJEVSTVO SA SVEGA 7 CM SNEGA

Novi izgled grada prija samo deci koja su na raspustu te mogu da se takmiče u pravljenju kula Zaleđenog kraljevstva. Po zvaničnim podacima Hidrometeorološkog zavoda Srbije u Zrenjaninu je noćas i proteklih dana palo oko 7 centimetara.

Pa su sada ulice Zrenjanina su okovane snegom i ledom, a isto je i sa parkinzima, čije korišćenje građani uredno plaćaju.

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje gradskim čelnicima zašto zimska služba nije efikasno delovala?
Iz zimske službe JKP ,,Čistoća i zelenilo,, su građani obavešteni da se redovno sole i čiste putevi, biciklističke staze, trotoari, autobuska stajališta, pešački mostovi sa stepeništima kao i ostale površine koje su u planu i programu održavanja ulica u zimskom periodu.

Živimo li mi u istom gradu?
Čitav grad je pod snegom, a palo ga je svega 7cm. Šta bi se dogodilo da je palo 27 ili 47 centimetara?

Zima je počela tek pre 20 dana i trajaće do marta. Najavljuju se nove snežne padavine. Šta još treba da se desi da gradske službe počnu da rade posao za koji su zadužene?
Želimo da ukažemo i na činjenicu da se gotovo ništa nije uradilo po pitanju sadnje vetrozaštitnog pojasa u Zrenjninu, koji bi trebao da smanji mogućnost nanošenja smetova na puteve.
LSV postavlja pitanje lokalnim vlastima koliko je sadnica zasađeno u pojasu zaštite?
Očito je da se zrenjaninska vlast ne snalazi u rešavanju problema građanki i građana našeg grada i to je velika prepreka u svakodnevnom funkcionisanju komunalnog sistema Zrenjanina

Branislav Knežević
potpredsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin

PODELI