Sramna naplata parkinga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani smatra da je novi način naplaćivanja parkinga za vreme gradskih manifestacija još jedan u nizu sramnih poteza predstavnika zrenjaninske vlasti.

Naime, prethodnih dana u Zrenjaninu su osvanule parking table na kojima je dodata obaveza plaćanja parkinga za vreme gradskih manifestacija u periodu od 7 do 23 časa.

Bahatost ove vlasti očigledno nema granice. Iako već 11 godina pokazuju da nisu spremni da urade nešto u interesu građana, uvek su spremni da izmisle novi način da udare po džepu građana.

U ovom potezu osim bahatosti prepoznajemo i odsustvo strateškog razmišljanja, jer su na ovaj način propustili priliku da promovišu naš grad kao domaćinski grad koji uvažava svoje goste iz drugih opština i gradova koji zbog tradicije posećuju kako Dane piva, tako i druge gradske manifestacije.

Mogli su da iskoriste ovu manifestaciju da pokažu grad u najboljem svetlu, da promovišu prave vrednosti, pokažu potencijale grada, bogatu istoriju i kulturu, da učine da ljudi koji dođu u naš grad osećaju da su dobrodošli i da požele da dođu ponovo.

Umesto toga, predstavnici nesposobne gradske vlasti, izabrali su da svakim danom, produženo naplaćuju parking i tako učine Zrenjanin jedinstvenim u zemlji po još jednoj lošoj praksi. Kao da nije dovoljno što nas svi znaju kao grad bez vode, vazduha i zemlje, Zrenjanin postaje sinonim za loše odluke.

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani sa žaljenjem konstatuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti još jednom pokazali da nisu dorasli zadatku upravljanja našim gradom. Zrenjanin je grad koji ima šta da ponudi i može da bude dobro mesto za život. Nećemo dozvoliti da Zrenjanin propada.

Dejan Čapo

predsednik Gradskog odbora

Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin

PODELI