Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.

Nije potrebno objašnjavati zašto je neophodno pod hitno uspostaviti normalan rad semafora, jer je svima jasno da neregulisan saobraćaj ugrožava bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Osim toga, obilaznica oko grada i dalje nije završena, iako je obećani rok realizacije istekao još 2016. godine, i to, zajedno sa saobraćajnom signalizacijom koja ne funkcioniše, dodatno stvara gužve u saobraćaju. 

Horizontalne signalizacije gotovo da nema, što je naročito problem u zonama pešačkih prelaza.

Ako se ovo doda na loše uslove života u našem gradu, mali prosek plata, visoke cene, to svakodnevno stvara nervozu kod naših sugrađana i sugrađanki.

Postavlja se pitanje da li oni koji rukovode našim gradom išta rade, da li su toliko nesposobni da sprovedu javne nabavke na vreme, da li ih njihove međusobne unutarstranačke borbe potpuno parališu, ili je razlog jednostavno potpuna nebriga i odsustvo osećaja za građane. Šta god da je odgovor, vrlo je poražavajuće.

Da je vladajuća većina u Zrenjaninu izgubila kompas, ako ga je uopšte i imala, i da u našem gradu ništa ne funkcioniše, odavno je jasno svima. Građani i građanke Zrenjanina su već predugo taoci njihove nesposobnosti i bahatosti.

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da se pod hitno uspostavi normalno regulisanje saobraćaja u Zrenjaninu.

Dejan Čapo

predsednik Gradske organizacije

Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin

PODELI