Poseta fudbalerima iz Stajićeva

U petak, 18. decembra Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovala je posetu predstavnicima fudbalskog kluba Stajićevo. FK Stajićevo je u društvu pokrajinskog poslanika Aleksadnara Martona posetio predsednik Stručnog saveta za sport Gradske organizacije LSV Zrenjanin mr Vojislav Matić.

Teme koje su naišle na naročito interesovanje predstavnika fudbalskog kluba ticale su se uređenja sportskih objekata, kao i omogućavanje uslova za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih.

Vojislav Matić je izrazio zadovoljstvo što se FK Stajićevo u prethodnim godinama aktivno uključio u unapređenje uslova za sprovođenje fizičkih aktivnosti u selu, tako što je u dva navrata aplicirao i dobio sredstva za sanaciju, adaptaciju i opremanje objekata koje koristi.

Vojislav Matić je naročito pažnju poklonio problemu nedostatka adekvatnih uslova za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih kroz upražnjavanje rekreativnih fizičkih aktivnosti.
– Nedostatak adekvatnog prostora i opreme za bavljenje sportom mladih, naročito u zimskom periodu, predstavlja gorući problem, u razvoju sporta i omladine u Stajićevu. Obaveza svih nas koji se bavimo ovom oblašću jeste da prepoznamo ovakve i slične probleme i potrebe i da nastojimo da unapredimo uslove za razvoj mladih. To će nam, kao i do sada, biti prioritet – zaključio je Matić.

PODELI