LSV – Vojvođani sa akcije “Dosta laži”: Gde je akva park?

Članovi i članice Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u velikom broju su u subotu na uličnoj akciji “Dosta laži” u razgovoru sa sugrađanima podsetili da ni posle jedanaest godina, i pored obećanja gradskih čelnika, u Zrenjaninu nije izgrađen akva park.

Obećavali su najmoderniji akva park u Srbiji. U razgovoru sa Zrenjanincima došli smo do zajedničkog zaključka da ovoga puta možda nisu u pitanju nova neispunjena obećanja rukovodeće strukture, već njihova odgovornost prema građanima pa su procenili da kad već nemamo zdravu vodu kojom bi se punili bazeni u akva parku, ipak ne bi trebalo da imamo ni akva park. Jer, zamislite, da se neki posetilac zagrcne i proguta koji gutljaj vode. Ko bi bio odgovoran? Pronađeno je mudro rešenje, nemamo vodu za piće pa samim tim ni akva park.

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poručili su bahatim i neodgovornim gradskim čelnicima da nisu zaboravili nijedno neispunjeno obećanje i da sve vreme pomno prate njihov nerad te da je građankama i građanima Zrenjanina dosta laži.

Informativna služba

LSV – Vojvođani Zrenjanin

PODELI