Radovi na parkingu i dalje stoje, naprednjaci i dalje ćute

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani ponovo postavlja pitanje gradonačelniku Salapuri i njegovom saradnicima šta se dešava sa izgradnjom nove ulice i parkinga u centru grada Zrenjanina, što je najavljeno kao značajan infrastrukturni projekat za grad.

Kada smo u aprilu postavili ovo pitanje na tabli nije bio definisan ni početak radova, da bi nekoliko dana kasnije nalepnicom bio dodat datum 20. februar 2023. godine. S obzirom da je planirani rok završetka 90 dana, jasno je da taj rok probijen.

Ono što stvari čini još gorim je činjenica da na gradilištu nema izvođača, započeti radovi se ne odvijaju, te se postavlja pitanje kada će se i da li će uopšte započeti i na kraju i završiti radovi.

Nažalost ovo je u skladu sa manirom koji krasi 11 godina dugu vladavinu aktuelne vlasti, a to je neispunjavanje čak i samozadatih rokova i obećanja i to su, za sve ove godine, na štetu grada i građana Zrenjanina, apsolvirali.

Gradska uprava očigledno smatra da to građani Zrenjanina ne treba da znaju, jer o svemu i dalje ćute. Ne shvataju da je to posao od javnog interesa, a ne njihova privatna stvar.

Podsećamo gradske čelnike da Zrenjaninci znaju da su uzrok stagnacije i propadanja našeg, nekad velikog grada, upravo oni sa svojim neradom i bahatošću i pozivamo ih da pokažu bar minimum odgovornosti u upravljanju gradom. Dosta nam je laži, Zrenjaninci zahtevaju informacije, jer ovo je grad svih nas!

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani

u Skupštini grada Zrenjanina

PODELI