Vojvođani LSV: Naprednjaci nikada neće rešiti problem mosta na Tamišu. Jedino rešenje su PROMENE!

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani kritikovala je danas zrenjaninsku naprednjačku vlast zbog dugogodišnjeg zanemarivanja stanja u kom se nalazi most na Tamišu između Orlovata i Tomaševca.

Pred odbornike zrenjaninske Skupštine, po hitnom postupku, stigao je predlog plana detaljne regulacije zone u okolini mosta na Tamišu između Orlovata i Tomaševca.

Odbornik Vojvođana LSV Aleksandar Marton upitao je funkcionere lokalne vlaste zašto su godinama ćutali na ovaj problem, zašto su odbijali sve predloge opozicije, zašto zrenjaninska vlast ne sme čak ni da pomisli da probleme svojih građana rešava u suprotnosti sa interesima centralne vlasti! Da li su i koliko pita pozvali ministra Gorana Vesića da reši ovaj problem? Zrenjaninska SNS vlast se boji centrale. Bilo da je u pitanju voda, bilo Ling-long, bilo most na Tamišu.

Odbornici Vojvođana LSV zaključuju da je ovo još jedan jasan prikaz nesposobnosti i bahatosti loklanih vlasti, koje će građani kazniti na izborima 17. decembra 2023. godine.

Informativna služba

Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin

PODELI