Zrenjaninci opet moraju da plaćaju cenu lošeg upravljanja zrenjaninske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani najoštrije osuđuje potpunu otuđenost predstavnika aktuelne gradske vlasti od potreba i interesa građana Zrenjanina.

Naime, poslednja u nizu, dugom 11 godina, odluka štetnih po Zrenjanince i Zrenjaninke je poskupljenje odvođenja otpadnih voda. Da je ova vlast za sve ove godine uradila išta za dobrobit građanki i građana, da je išta što uzme od građana iskoristila da unapredi postojeći sistem, infrastrukturu ili usluge koje se pružaju građanima, razumeli bismo i ništa ne bismo rekli. Međutim, situacija na žalost svih nas koji živimo u ovom gradu nije takva.

Zrenjanin i dalje nema zdravu pijaću vodu, a Zrenjaninci uredno plaćaju tu vodu koja nije za piće. Takođe od kada je došao letnji period dešava se da nestane vode i na ceo dan, a ne treba da objašnjavamo da je to nešto što ne bi smelo da se dešava u uređenom gradu u 2023. godini. 

Sada povećavaju cenu odvođenja otpadnih voda sa 30,03 dinara po metru kubnom na 49,25 dinara, znači za skoro 70 procenata. Neko mora da plati cenu lošeg upravljanja, pa su izabrali da to ide preko leđa građana. 

Bahata zrenjaninska vlast očigledno nema granice, ali zato postoji granica dokle će građani to trpeti. Pokazali smo i u protestnim šetnjama nedeljama unazad da nas ima i da nećemo ćutati na ponižavanje građana Zrenjanina.  Odbornička grupa LSV – Vojvođani nastavlja stalnu komunikaciju sa građanima Zrenjanina putem akcija i direktnih kontakata i ukazivaće, kao i do sada, na sve štetne stvari koje čine SNS i SPS u Zrenjaninu. 

Odbornička grupa LSV – Vojvođani

u Skupštini grada Zrenjanina

PODELI