Došlo je vreme da LSV preuzme odgovornost za Zrenjanin i Vojvodinu

Došlo je vreme da Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) preuzme odgovornost za vođenje Zrenjanina i Vojvodine. LSV ima jasnu ideju kako bi naš grad i naša pokrajina trebalo da izgledaju, kao i tim odgovornih, sposobnih, stručnih i poštenih ljudi, koji su spremni da ulože svu energiju da to i ostvare.

Na svakom koraku vidljivo da ljudi jako teško žive, naš grad i naša pokrajina su osiromašeni.
LSV poručuje građanima da imaju izbora – da dignu glavu za svoj bolji život i bolji život svoje dece. U našem gradu i našoj pokrajini može se bolje živeti.
Mi živimo ovde. I zato želimo da obezbedimo uslove da se ovde živi normalno. Nama je važno da naši mladi sugrađani ne moraju da odlaze iz svog grada da bi pristojno živeli, da roditelji ne moraju da šalju decu daleko od kuće, u drugi grad ili drugu državu, da bi im obezbedili budućnost, da penzioneri mogu da žive dostojanstveno od svoje penzije koju su svojim radom zaslužili i da se sačuvamo našu zemlju i naše poljoprivrednike.
LSV poziva Zrenjaninke i Zrenjanince koji žele da doprinesu boljoj budućnosti i boljem životu u našem Zrenjaninu da izađu na izbore i izaberu odgovorne ljude koji se drže date reči i koji će gradom i pokrajinom upravljati domaćinski vodeći na prvom mestu računa o interesima građana, a ne ličnim i partijskim interesima.
Liga socijaldemokrata Vojvodine na izborima za Skupštinu grada Zrenjanina nastupa samostalno i na glasačkom listiću biće pod rednim brojem 5. Na izbore za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, LSV se kandidovala kao lista broj 4, dok na republičkim izborima LSV nastupa u okviru koalicije pod rednim brojem 7 – Boris Tadić, Čedomir Jovanović – Savez za bolju Srbiju – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka, i prvi na listi je Nenad Čanak.
Zato 24. aprila digni glavu i glasaj za Ligu socijaldemokrata Vojvodine i Nenada Čanka.

 

 

PODELI