Nove javne politike za bolje funkcionisanje grada

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Bojan Kostreš izjavio je da je Liga kao najjača opoziciona stranka u gradu ostala čuvar vrednosti građanskog društva. Kostreš je na novogodišnjem susretu sa novinarima naglasio da Zrenjanin ne napreduje i da nije ni senka grada kakav je bio pre 30 godina.

– Mi nećemo biti opozicija gradu i građanima Zrenjanina, već aktuelnoj vlasti i kritikovaćemo sve što gradska vlast loše radi – naglasio je Kostreš, dodajući da je Liga konstruktivna opozicija koja će podržavati sve što je dobro za grad, davati predloge i rešenja bitne za život građana u našem gradu.

Kostreš je najavio brojne nove aktivnosti Gradskog odbora koje za cilj imaju dalje jačanje stranke i promovisanje novih javnih politika.

– Liga socijaldemokrata Vojvodine će otvarati brojne teme važne za funkcionisanje Zrenjanina. Konkretan primer je inicijativa koju smo pokrenuli na poslednjoj sednici Skupštine grada da se učenicenima  iz  seoskih sredina regresiraju mesečne karte od strane lokalne samouprave – objasnio je Kostreš. 

Predsednik zrenjaninske LSV je postavio pitanje zašto nema obilaznice i fabrike vode i zašto Kraljevo za deset dana reši pitanje vode, Subotica završava obilaznicu, a Zrenjanin to ne može.

– Nećemo rokove, želimo konretne rezultate, ali ih u Zrenjaninu nema – poručio je Kostreš.

 

Informativna služba
GrO LSV Zrenjanin

 

 

PODELI