Kostreš i Čapo na čelu zrenjaninske Lige

Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin održala je XIX izbornu Skupštinu u subotu, 10. decembra. Na nizu sednica Mesnih organizacija izabrani delegati i delegatkinje su na Skupštini Gradske organizacije izabrali predsednika, potpredsednike i članove Gradskog odbora, kao i predsednika Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu.

Za predsednika Gradskog odbora izabran je Bojan Kostreš, dok su za potpredsednike izabrani Branislav Knežević, Predrag Perkić i Vladimir Tešić. Kostreš je ovom prilikom istakao da je Liga u Zrenjaninu stub građanske opcije i partija koja je garant boljeg života u gradu. On je delegate pozvao na veći aktivizam i naporan rad koji za cilj ima bolju organizaciju zrenjaninskog odbora stranke, a samim tim i bolje rezultate.

Predsednik Izvršnog odbora je Dejan Čapo, koji je i šef odborničke grupe LSV u Skupštini grada. On je prisutnim delegatima i delegatkinjama predstavio viziju i plan rada Izvršnog odbora za naredni period. U sprovođenju tog plana pomoći će mu u najvećoj meri članovi i članice Izvršnog odbora: Aleksandar Marton, potpredsednik, Vladimir Milošev, Bojana Begović, Saša Popov, Damir Pavić, Šandor Šomođi, Marko Stanimirović i Jovanka Karačonji.
Pored navedenog, izabrani su i članovi Statutarne i Kadrovske komisije.

Informativna služba
GrO LSV Zrenjanin

PODELI