Matić: ne odustajem od onoga što sam pričao u kampanji

Mr Vojislav Matić, član Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin, zahvalio je danas svim biračima, koji su mu pružili podršku na nedeljnim izborima za poslanika u Skupštini AP Vojvodine i svim ligašima i aktivistima, koji su mu tokom kampanje pomogli.

– Liga socijaldemokrata Vojvodine je pred građane Zrenjanina izašla sa jasnom strategijom razvoja Zrenjanina i kampanjom koja predstavlja mene kao stranačkog kandidata. Mi nemamo gazde ni u Beogradu, ni u Novom Sadu i kampanju smo radili bez velikih medijskih poseta zvučnih imena, koja ne žive ovde, koja su odavde otišla u roku od sat vremena i koja ne mare puno za probleme u Zrenjaninu – rekao je Matić i naglasio da ligaši, kao i do sada, nisu koristili nedemokratska sredstva kao siguran put do cilja, već su ostali dosledni onome što su govorili, poštujući izbornu volju birača.

– U kampanji nismo zalepili ni jedan plakat na nedozvoljenom mestu, nismo pocepali ni jedan plakat naših političkih protivnika, nismo ništa loše rekli o bilo kojem protivkandidatu, i nismo se služili nikakvim drugim sredstvima,kako bismo dobili glasove. Liga je imala u prethodnom periodu političku kampanju, koja je bila čista i transparentna. Ponosan sam na rezultat koji sam ostvario, posebno jer smo u mestima u kojima smo imali dobar rezultat na izborima prošle godine, taj rezultat ponovili i sada. To govori da su glasači Lige ostali dosledni i da prepoznaju našu borbu za interese građana Zrenjanina – istakao je Vojislav Matić, koji je obećao da će se i ubuduće boriti za prava Zrenjaninaca, jer oni, kako je rekao, zaslužuju da žive ponosni zbog onog što su i zbog toga gde žive.

– Ovo treba da bude i ostane sredina u kojoj se ostaje i stvara, a ne mesto iz kojeg se odlazi i u koje se ne vraća. To dugujemo ne samo nama, već i onima koji dolaze posle nas. Zbog toga se naša upozorenja da se vojvođanska zemlja ne sme prodavati strancima, koji zaradu mogu i da iznesu iz naše zemlje neće završiti u predizbornoj kampanji. Zbog toga ću nastaviti da zahtevam da se Zrenjanin decentralizuje formiranjem opština i da je potrebno u taj plan uključiti i sela, u kojima treba otvoriti kancelariju Gradske uprave. Svako treba da živi podjednako dobro kao oni koji žive u centru grada, bez obzira koliko udaljeni od njega bili – ocenio je član IO GrO LSV Zrenjanin, koji je ovom prilikom apelovao na kandidate koji su prošli u drugi krug da ne zaborave na svoja predizborna obećanja i na građane koje će možda predstavljati u pokrajinskoj Skupštini.

PODELI