Liga najozbiljnija opoziciona stranka

Vladimir Tešić, predsednik GrO LSV Zrenjanin, zahvalio se novinarima danas na redovnoj konferenciji na redovnom i objektivnom praćenju rada Lige u Zrenjaninu. Tešić je ocenio da je očigledan dokaz da se ligašice i ligaši nisu uljuljkali dok je LSV bila partija koja je učestvovala u vlasti, to što su beskompromisno kritikovali zrenjaninsku vlast i pokazali se kao najozbiljnija opoziciona stranka.

– Brzo smo shvatili našu opozicionu obavezu i korektivnu ulogu u odnosu na vlast. Na sebe smo preuzeli i ulogu stranke koja je obaveštavala javnost o dešavanjima koja su od javnog interesa, a koja nisu bila transparentna, iako je postojala obaveza na to. Naše kritike su uvek bile usmerene ka dobrobiti građanki i građana Zrenjanina i uvek su bile dobronamerne i konstruktivne – rekao je predsednik GrO LSV.

Tešić je podsetio da je Liga u Zrenjaninu bila i predlagač velikog broja ideja i rešenja kojima bi se podigao nivo kvaliteta života u Zrenjaninu.

– Njima smo obuhvatili probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju Zrenjaninke i Zrenjaninci, jer smatramo da politiku treba podrediti interesima naših sugrađanki i sugrađana, čime ćemo nastaviti da se vodimo i u budućem radu – istakao je Tešić i dodao da će ligašice i ligaši nastaviti da prate rad gradskih funkcionera i onih koji odlučuju o sudbini grada.

Tešić je napomenuo da se na današnjoj konferenciji za novinare neće baviti kritikama zbog praznične atsmofere. On je u ime GrO LSV Zrenjanin čestitao svim sugrađankama i sugrađanima Novu godinu i poželeo im puno zdravlja i sreće na ličnom planu i puno uspeha na poslovnom planu.

PODELI