Građani Zrenjanina i dalje bez vode za piće

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Grada Zrenjanina Vladimir Milošev na konferenciji za novinare Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu podsetio je da Zrenjaninci i Zrenjaninke i dalje nemaju zdravu vodu za piće, kao i da se nada da će nova kadrovska promena ubrzati obezbeđivanje obećane vode za piće.

– Liga socijaldemokrata Vojvodine od početka upozorava da se na prvom mestu mora uvažavati interes građana i građanki da imaju vodu za piće. Građani Zrenjanina predugo čekaju na ljudsko pravo na zdravu pijaću vodu – izjavio je Milošev.

Milošev je povodom kadrovske promene u rukovodstvu javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ na sednici Skupštine grada na kojoj je razrešen Goran Tajdić, a za vršioca dužnosti direktora imenovan Ivan Dević rekao da se nada da će ove promene značiti ispunjenje obećanja datog građanima u vezi sa pijaćom vodom.
– Podsećamo da ovaj problem datira već odavno i da se do sada mnogo puta pokušavalo pronaći rešenje za najveći problem koji muči Zrenjanince, međutim do sada je bilo bezuspešno. Definisani rok za završetak radova na izgradnji fabrike vode je jul mesec 2016. godine – objasnio je odbornik LSV.
Milošev je poručio da je sada kada su prošli izbori neophodno da se gradska vlast vrati u tokove normalnog funkcionisanja i rešavanja problema građana.
– Liga socijaldemokrata Vojvodine se zalaže za interese građanki i građana i zato smatramo da se pitanje obezbeđivanja pijaće vode mora što pre rešiti zbog svih nas koji živimo u Zrenjaninu – zaključio je Milošev.

PODELI