Za Zrenjanin u kojem generacije ostaju

Mr Vojislav Matić, kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine poručio je svojim sugrađanima da izađu sutra na svoja biračka mesta i glasaju na dopunskim pokrajinskim izborima.

– Poznajemo se i znate koliko volim Zrenjanin i Vojvodinu. Živim ovde i znam da  zaslužujemo bolje. Kao što sam ja, zajedno sa suprugom, odlučio da ne odem u Beograd ili Novi Sad, već da ostanem u svom gradu, tako želim da istu životnu odluku jednog dana donesu moja deca. Zrenjanin treba da bude sredina u kojoj odrastaju generacije i mesto u kojem se ostaje – istakao je Matić i dodao da je njegov cilj da sva mesta u okolini i na periferiji Zrenjanina svojim stanovnicima pružaju život kvalitetan kao i život u centru Zrenjanina.

– Već sam pokrenuo inicijativu da se sredina u kojoj živimo decentralizuje i tražio sam formiranje gradskih opština i otvaranje kancelarija Gradske uprave u svim seoskim mesnim zajednicama. Zašto bi Melenčani, Botošani, Čenćani, Tomaševčani i drugi sve poslove završavali u Zrenjaninu, ako sve to mogu da urade na par stotina metara ili par kilometara od kuće? – zaključio je mr Vojislav Matić, kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, za koga će se na sutrašnjim izborima glasati zaokruživanjem rednog broja 5.

PODELI