Šesti „Ligaški kotlić“

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – Zrenjanin je danas, 28. juna 2015. godine, organizovao tradicionalnu manifestaciju, takmičenje u kuvanju riblje čorbe, na obali Begeja u centru grada.

Šesti po redu Ligaški kotlić okupio je više od 40 takmičarskih ekipa – mesnih odbora Lige i gostujućih ekipa iz Opova, Žitišta, Žablja, Bačke Topole…
Preko 250 gostiju je uveličalo manifestaciju.

Petočlani žiri u sastavu: Petar Horvat, Stevica Radu, Adam Paljov, Dejan Čapo i Branislava Jovanov, odlučili su da prvo mesto zauzme ekipa iz Banatskog Despotovca, na čelu sa Ljiljanom Savković, druga je bila ekipa iz Male Amerike, na čelu sa Jelenom Obradović Avramov, dok je treće mesto zauzela ekipa Zoltana Izele iz naselja Berbersko Bolnica.

-Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam učestvovala na ovako dobro organizovanoj manifestaciji. U jakoj konkurenciji drago mi je što je baš riblja čorba, koju sam ja skuvala, dobila najveći broj bodova žirija i samim tim proglašena pobedničkom. Naravno, važno je učestvovati, ne pobediti, ali prija mi i laska pobeda – izjavila je Ljiljana Savković.

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – Zrenjanin se zahvaljuje svima koji su učestvovali, dali svoj doprinos u kuvanju riblje čorbe i gostima.
Bez svih Vas, ne bi postojala naša manifestacija.

GrO LSV Zrenjanin

PODELI