Gradonačelnik da otpusti Davida Dimkića

 GrO LSV Zrenjanin traži od aktuelnog gradonačelnika da hitno otpusti svog pomoćnika za finansije, Davida Dimkića, zbog podizanja optužnice Višeg javnog tužilaštva protiv njega i još trojice saučesnika u pljački budžeta Zrenjanina teškoj milion evra.

Što je još gore, pljačka novca građana Zrenjanina vršena je na štetu najmlađih – naše dece koja idu u škole, za čije renoviranje je opljačkani novac trebalo da bude utrošen.
Bez obzira na pretpostavku nevinosti i ishod sudskog procesa, nijedan gradonačelnik u civilizovanom svetu ne sme da ima savetnika koji se sumnjiči za ovakva teška kriminalna dela, čiji je osnov pljačka građana i njihove dece, za čiji interes bi u stvari javni funkcioneri trebalo da rade.

Zbog toga zahtevamo da se gradonačelnik ogradi od takvih saradnika i uruči Davidu Dimkiću otkaz, jer zadržavanje takvih „savetnika“ za finansije će svim građanima Zrenjanina govoriti samo jedno – da se pljačka našeg grada nastavlja i dalje i da je je politika SNS običan populizam iza kojeg se krije organizovana kriminalna grupa koja sistematski pljačka građane Zrenjanina.

 

GrO LSV Zrenjanin

 

 

 

PODELI