LSV pita gradsku vlast

GrO LSV Zrenjanin ima četiri pitanja za aktuelnu gradsku vlast:

1. Zašto rekonstrukcija Trga nije završena 18. marta, kada je bio rok? Još mesec dana i rok će biti probijen za duplo! Svi znamo da novac nije problem, jer je gradska vlast podigla kredit od 800 miliona dinara da bi ga spiskala na sve, samo ne na prioritete ovog grada: srušeni centar, problem pijaće vode i obilaznicu.

2. Kako vlast misli da privlači investitore i otvara stotine radnih mesta ako tri godine nije dovela nijednog investitora, niti otvorila ijedno radno mesto, pa se pred lokalne izbore odjednom hvali sa 6 novih investitora? Dve ozbiljne firme od tih 6 počele su da rade za vreme bivše vlasti, i to Gomex i Fulgar. Ostala četiri nova „investitora“ imaju ukupno 16 zaposlenih, a dve firme su otvorene mesec dana pre potpisivanja ugovora! Po istovetnom receptu kao i jedina firma koja se javila na tender za rešavanje pitanja vode.

3. Po kom osnovu i po čijem nalogu građani plaćaju reklamiranje privatnog fakulteta, čuvenog po svojim „doktorima“? Naime, na adrese mesnih zajednica stigao je reklamni materijal omiljenog fakulteta napredne Srbije, a pošiljalac je Gradska uprava Zrenjanin.

4. Da li su slikanje i izjava ocvalog muzičara adekvatan odgovor na mahinacije, zloupotrebe i nehuman odnos prema životinjama u zrenjaninskom prihvatilištu?

GrO LSV će nastaviti da postavlja pitanja aktuelnoj vlasti i da demaskira njihove providne mahinacije koje služe isključivo da bi obmanuli građane, napunili džepove i što duže opstali na vlasti radeći isključivo samo ta dva posla.

LSV poručuje da vlast koja se tako bahato odnosi prema svojim građanima nikada nije potrajala dugo.

 

 

U ime GrO LSV Zrenjanin,
Aleksandar Rudić, član Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin

Pogledajte video snimak

PODELI