LSV apeluje na vlast i autoprevoznike

Nakon brojnih poziva građana iz okolnih mesta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine – Zrenjanin oglašava se da bi skrenula pažnju gradskih vlasti na problem koji građani, a pogotovo učenici iz okolnih mesta, imaju sa prigradskim prevozom.

Naime, jedini autoprevoznik koji prevozi putnike u našem gradu, Net bus Zrenjanin, neažurno obavlja svoj posao. Najpre je smanjen broj redovnih polazaka iz Zrenjanina za naseljena mesta, a za ona koja su ostala, neretko se dešava da autobusi kasne na odredište, ili da uopšte ne dođu.

Tako građani i učenici ostaju bez prevoza i prinuđeni su da čekaju sledeći termin dolaska autobusa.
Stanovnici Taraša su se tim povodom obratili usmeno i pismeno autoprevozniku i Gradskoj upravi. Na poslati dopis, Gradska uprava im je odgovorila da će rešiti problem, ali i posle godinu dana ništa nije urađeno. Situacija sa kašnjenjem i nedolaskom autobusa ostala je ista, a najviše zbog toga trpe naši građani, pogotovo učenici, koji po hladnom i kišnom vremenu, ili velikim vrućinama, čekaju da budu odveženi kućama.

LSV moli gradske vlasti i komunalnu policiju da provere ove navode i da instrumentima koje poseduju, utiču da građani i naša deca bezbedno i na vreme stignu svojim kućama.

 

U ime GrO LSV Zrenjanin,
Predrag Perkić, odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina

Pogledajte video snimak

PODELI