Nesposobnost vlasti plaćaju građani i građanke

Na adrese naših sugrađana i sugrađanki stigao je najnoviji račun koji je izmislila napredna vlast: naknada za odvodnjavanje.

Vinston Čerčil je svojevremeno govorio da vlast koja želi da unapredi zemlju podizanjem poreza izgleda kao čovek koji želi da podigne kantu u kojoj sam stoji.

Ali to se ne uči na naprednim univerzitetima. Zato će građani i građanke da plate neznanje napredne vlasti, koju su izabrali, i to višestruko:

Smanjene su plate i penzije, dinar će oslabiti, inflacija će pojesti svoj deo, svi porezi će porasti, a uvodi se novi namet građanima i građankama, naknada za odvodnjavanje.

Zakon o vodama, u članu 170. navodi da naknadu za odvodnjavanje ne plaćaju oni koji imaju atmosfersku kanalizaciju. A i oni su dobili da plate.
Napredna vlast ne poznaje zakone i institucije.

Za tri godine je rizik od siromaštva udvostručen, a dve trećine građana i građanki su na ivici egzistencije. Za to vreme se podižu plate u NBS za 50.000 dinara, stižu nove limuzine za funkcionere, putuje se po svetu kao na ekskurziju, a narodu se samo obećava kako će biti bolje, a boljitka nema. Samo dodatnih izdataka, koji im se nameću.

Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine – Zrenjanin, pita svoje sugrađane i sugrađanke, da li veruju naprednoj vlasti ili svojim očima?!
Takođe ih pozivamo da razmisle do sledećih izbora, da li su spremni da još 4 godine plaćaju cenu svog izbora, kao što je plaćaju poslednje 3 godine?!

U ime GrO LSV Zrenjanin,
Branislava Jovanov, predsednica Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin

Pogledajte video snimak

PODELI