Broj 5 je izbor za našu zemlju, naše mesto, našu opštinu Zrenjanin, naše porodice i našu decu

– Izborio sam se, uz Ligu socijaldemokrata Vojvodine, da se ukine godišnja registracija traktora i poljoprivrednih mašina, jer mi znamo koliko je težak svaki paorski dinar. Dedovine, generacijama stvarane, više nikome ništa ne vrede, sem nama samima. Ipak, odlučili smo da ostanemo ovde i zajedno prkosimo izazovima koji se svakog dana postavljaju pred nas – istakao je mr Vojislav Matić, kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine.

– Mi najbolje razumemo da se Vojvodina voli i da se ovde ostaje. Zato sada glasno kažem da vojvođanska zemlja ne sme da se otima od Vojvođana i Vojvođanki i daje onima koji na njoj ni jednu brazdu nisu zaorali i koji će zaradu od nje moći da iznesu iz Vojvodine i Srbije i ulože negde drugde. Ono što se ovde zaradi, ovde treba i da ostane. Znam da mi o našoj zemlji najbolje brinemo – podvukao je Matić i dodao da neće dozvoliti da se naše dedovine i tradicija oduzimaju i poklanjaju drugima.

– Zato što živim ovde i ovde ću ostati. I pre i posle izbora. Zato što želim da i naša deca ostanu ovde. I pre i posle onih koji to žele da im oduzmu. I od toga ne odustajem – rekao je mr Vojislav Matić, kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, koji je pozvao sve glasače izborne jedinice 17 Zrenjanin III da izađu sutra na glasanje.

– Zaokružite broj    5   jer je to izbor za našu zemlju, naše mesto, našu opštinu Zrenjanin, naše porodice i našu decu – poručio je mr Vojislav Matić.

PODELI