Za izvođenje radova čekali izbore

Zahtevamo odgovore na pitanje zašto je vladajuća koalicija tek sada započela radove izgradnje vodovoda, atmosferske i fekalne kanalizacije na pet projekata širom grada i u naseljenim mestima, kada znamo da su novce za ove radove dobili početkom avgusta prošle godine, jasan je bio na redovnoj konferenciji za novinare Vladimir Milošev, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina.

– To je slučaj sa rekonstrukcijom vodovodne mreže u naselju Šumica, sa radovima na atmosferskoj kanalizaciji u ulici Pere Dobrinovića, fekalnom kanalizacijom u Kleku, zatim sa izgradnjom vodotornja u Tomaševcu, kao i radovima na vodovodnoj mreži Jankov Most – Mihajlovo – objasnio je Milošev, dodajući da je 8 meseci odlaganja početka radova bezobrazno mnogo.

Prema rečima odbornika LSV, ne samo da odlaganje početka radova predstavlja zanemarivanje interesa građanki i građana Zrenjanina, već to što radovi počinju baš neposredno pre izbora pokazuje i veliku dozu cinizma i nepoštovanja tih istih Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
– Zašto se čekalo 8 meseci, da li novci koji su isplaćeni u protekloj budžetskoj godini utrošeni nenamenski s obzirom da su svi građani Zrenjanina svedoci da se na radove nisu trošili, a sva budžetska sredstva za 2015. su utrošena, i na kraju zašto je na poslednjoj sednici Skupštine grada vladajuća većina izglasala uzimanje kredita upravo za ove radove – upitao je Milošev.
On je poručio da građani Zrenjanina znaju da je Liga socijaldemokrata Vojvodine ta koja će u njihovo ime uvek postavljati pitanja i uvek stati u odbranu njihovih interesa.
– Liga socijaldemokrata Vojvodine je uvek insistirala na principu odgovornosti i apsolutno je protiv manipulisanja interesima građana, i uvek ćemo to glasno reći. Mi možemo sve naše sugrađane da pogledamo u oči za sve što smo uradili – zaključio je Milošev, pozivajući sve svoje sugrađane da 24. aprila dignu glavu i zaokruže za bolji Zrenjanin, zaokruže za Ligu socijaldemokrata Vojvodine.

Informativna služba
GrO LSV Zrenjanin

PODELI