ZRENJANINSKA VLAST A I SPS U NJOJ

Na poslednjem zasedanju Skupštine grada Zrenjanina,13.IX.2016.godine, napokon je završeno konstituisanje lokalne vlasti i ozvaničena koalicija na vlasti SNS,SVM i SPS.Ulazak SPS u lokalnu vlast nije nikakvo iznenađenje ali će za posledicu imati proveru političke doslednosti i iskrenosti Željka Malušića i lokalnih socijalista.

U toku kampanje za lokalne izbore aprila meseca 2016.godine Željko Malušić je osvanuo na letku koji poziva građane i građanke Zrenjanina da zaokruže broj 3 jer je koalicija koju predvodi Željko Malušić za: očuvanje porodičnih vrednosti,domaću poljoprivredu bez prodaje zemlje strancima, jednako finansiranje gradskih i seoskih mesnih zajednica,razvoj domaće privrede kroz posebne vrste podsticaja i ZA BESPLATNO LEČENJE I OBRAZOVANJE.

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin sa posebnom pažnjom će pratiti ispunjavanje obećanja koja su socijalisti dali Zrenjanincima u kampanji a neka od njih ćemo i podržati.

Mada nam se, po prvim koracima koje je lokalna vlast uradila,čini da od toga nema ništa,sačekaćemo da vidimo koliko su obećanja SPS bila politička demagogija i manipulacija a ne iskren politički i ideološki stav.

PODELI